iBasketball Manager


Γίνε ιδιοκτήτης της δικής σου ομάδας μπάσκετ


Ελέγξτε τα οικονομικά  κάντε τις σωστές μεταγραφές, επιλέξτε την καλύτερη στρατηγική και  αναμετρηθείτε με φίλους για να γίνετε ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο.


Το iBasketManager είναι το επίσημο Basket Manager της Euroleague και το καλύτερο του είδους.Δεν χρειάζεται εγκατάσταση αφού ανήκει στην κατηγορία των Browser Games.

Σαν ιδιοκτήτης ομάδας basket, έχετε απεριόριστες δυνατότητες που δεν περιορίζονται μόνο στην προπονητική.

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά.
Να σημειώσουμε, ότι το παιχνίδι είναι πλήρως εξελληνισμένο.

Με την εγγραφή σας, έχετε την ομάδα σας η οποία αγωνίζεται στην χαμηλότερη κατηγορία. Σαν προπονητής, καλείστε να φτιάξετε την ομάδα, όπως εσείς την θέλετε. Ορίστε την προπόνηση των παικτών σας,κάντε μεταγραφές,κατασκοπεύστε τον αντίπαλό σας και φτιάξτε την τακτική σας.

Οι αγώνες πρωταθλήματος, είναι 3 την εβδομάδα, Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή. Τρίτη και Πέμπτη μπορείτε αν θέλετε να παίξετε φιλικά παιχνίδια και τα Σαββατοκύριακα, μπορείτε να παίξετε σε Πριβέ πρωτάθλημα όπου ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος.

Κατά την διάρκεια του αγώνα, δεν μπορείτε να επέμβετε, απλώς παρακολουθείτε το παιχνίδι, γι' αυτό το iBasketball Manager σας δίνει την δυνατότητα να φτιάξετε την τακτική του αγώνα ανά περίοδο, να επιλέξετε πως θέλετε να παίξει η ομάδα σας για κάθε πιθανή κατάσταση και πολλά άλλα.

Όπως προείπαμε, δεν είστε απλώς ένας προπονητής, αλλά ιδιοκτήτης, που σημαίνει ότι μπορείτε να ασχοληθείτε και με άλλα πράγματα όπως την διαχείριση των οικονομικών σας. Ανακαινίστε το στάδιο σας, επιλέξτε τους χορηγούς σας, από τον χορηγό στην φανέλα μέχρι και τις διαφημιστικές πινακίδες του σταδίου. Ορίστε τις τιμές των εισιτηρίων, ετοιμάστε το μενού στο εστιατόριο -πολύ χρήσιμο για τους εντός έδρας αγώνες αφού είναι έσοδα- εξοπλίστε το επίσημο κατάστημα της ομάδας.

Προσλάβετε προσωπικό, όπως scouter για την ανίχνευση νέων ταλέντων, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές κ.α.

Αν τα οικονομικά σας, το επιτρέπουν, δημιουργήστε σχολεία σε όποια χώρα θέλετε για να βγάζετε νέους ταλαντούχους παίκτες και να τροφοδοτείτε την ομάδα σας ή απλώς για να τους πουλήσετε.

Οι δυνατότητες σας είναι πολλές, το μόνο που μπορούμε να σας εγγυηθούμε, είναι ότι θα το ευχαριστηθείτε!