Lady Popular

Παίξτε Δωρεάν Online Dress Up παιχνίδια μόδας για κορίτσια!

Το Lady Popular είναι ένα browsed based παιχνίδι στρατηγικής για κορίτσια. 


Σας αρέσουν οι αγώνες Formula 1? Αν ναι, τότε το Grand Prix Racing Online είναι Καθοδηγήστε την Lady σας,πάρτε αποφάσεις για εκείνη σαν να είστε εσείς, φροντίστε κάθε είδους ανάγκη της, απογειώστε την καριέρα της!

Στο παιχνίδι θα βρείτε μια τεράστια γκάμα από χτενίσματα, ρούχα, αντικείμενα, εκατομμύρια συνδυασμούς μακιγιάζ και...και..και... Στο Lady Popular, δεν έχετε περιορισμούς, ότι σκεφτείτε μπορείτε να το υλοποιήσετε! Από εσάς εξαρτάται και μόνο αν η λαίδη σας, γίνει πιο όμορφη, πιο sexy αλλά και η πιο δημοφιλής! 

Πάρτε μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς και κατέκτησε τη πασαρέλα, δημιούργησε μαγευτικά συνολάκια με τα χιλιάδες ρούχα και αξεσουάρ στο εμπορικό κέντρο. Στο σαλόνι ομορφιάς μπορείς να προσθέσεις τις τελευταίες πινελιές με το χτένισμα και το μεικ απ.

Κάνε το διαμέρισμά σου τόσο εντυπωσιακό που θα άξιζε να είναι πρωτοσέλιδο σε περιοδικό εσωτερικής διακόσμησης!

Πήγαινε στο εμπορικό κέντρο, στο σαλόνι ομορφιάς,σε κλάμπ και διασκέδασε με την ψυχή σου.Μονομάχησε με άλλες κυρίες στην Αρένα Μόδας και δείξε τους πόσο δημοφιλής είσαι!

Μετά την εγγραφή σας στο παιχνίδι, θα εμφανιστεί ο σύμβουλος μόδας για να σας βοηθήσει στα πρώτα σας βήματα.Θα σας μάθει πολλά, γι'αυτό καλύτερα να μην τον αγνοήσετε!παιχνίδι που ψάχνετε!