World of Tanks

World of Tanks - Δωρεάν MMO με άρματα μάχης

Το World of Tanks είναι ένα παιχνίδι MMO με θέμα τα άρματα μάχης του 20ου αιώνα. Μπες με το τανκ σου στο πεδίο μάχης και απόλαυσε επικές μάχες. 


Πάνω από 150 άρματα μάχης από Αμερική, Γερμανία, Κίνα, Γαλλία και Σοβιετική Ένωση, σχεδιασμένα με ιστορική ακρίβεια και ρεαλισμό. 

Πάρε το τανκ σου και εξαπέλυσε επιθέσεις στις εχθρικές μονάδες.Αναβάθμισε το, κάνε έρευνες για νέα εξαρτήματα και οπλικά συστήματα, ζήσε την εμπειρία ενός tank commander στο έπακρο. 

Ένα πεδίο μάχης, 30 άρματα των δυο ομάδων και ο καλύτερος θα επιβιώσει. Κάθε άρμα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει. Αν για παράδειγμα θέλεις να ελίσσεσαι στο πεδίο μάχης,να αποκαλύπτεις τις εχθρικές θέσεις στους συμπαίκτες σου, θα προτιμήσεις ένα ελαφρύ τανκ,αν αρέσκεσαι να "βουτάς" στις εχθρικές γραμμές τότε ένα μεσαίο ή βαρύ άρμα είναι κατάλληλα για αυτή τη δουλειά, αν πάλι θέλεις να επιτίθεσαι από μακριά, το πυροβολικό θα ταιριάξει απόλυτα με το στιλ σου.

Στο WoT για να κερδίζεις τις μάχες θα πρέπει να συνεργαστείς με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σου. Κινηθείτε στρατηγικά,αναλάβετε ρόλους και κατατροπώστε τον εχθρό! 

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία μάχης.