Tera

Δωρεάν MMORPG Fantasy/Action game

Δωρεάν MMO δράσης και φαντασίας με εντυπωσιακά εφέ και ακόμη πιο δυναμικό σύστημα μάχης.

Η Γη είναι στο έλεος των αντιμαχώμενων Θεών από τότε που δημιουργήθηκε από τους 2 τιτάνες, Shara και Arun. Μέσα σε όλη τη καταστροφή που δημιουργούν οι δύο πλευρές, θα κάνετε ότι χρειαστεί για να εξασφαλίσετε την Ειρήνη και την ασφάλεια για εσάς και τους συμμάχους σας κερδίζοντας τιμή και αναγνώριση.

Βρισκόμαστε κάπου στην ομοσπονδία των Valkyon μια συμμαχία έξη φυλών που ενώθηκαν για να εξασφαλίσουν την ύπαρξή τους ως αποτέλεσμα από τους ατελείωτους πολέμους των Θεών. Η μεγαλύτερη απειλή για αυτή τη συμμαχία είναι μια φυλή γνωστή ως Argons, μυστηριώδη πλάσματα από τα βάθη του κόσμου. Τώρα, είναι η μεγάλη στιγμή να πάρετε τα όπλα και να σώσετε τον τόπο σας.

Σε αυτό το online game φαντασίας, δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος δρόμος που θα σας οδηγήσει στη νίκη, εσείς καλείστε να επιλέξετε την φυλή και την τάξη που σας ταιριάζει καλύτερα. Έχετε επτά διαφορετικές φυλές για να διαλέξετε με 8 κατηγορίες για να προσαρμόσετε τον ήρωα σας.

Ανεξάρτητα από το ποια φυλή θα διαλέξετε να έχετε κατά νου, ότι οι μάχες στο Tera έχουν γρήγορο ρυθμό, επομένως, σκεφθείτε γρήγορα και ενεργείστε ακόμη πιο γρήγορα, εκμεταλλευτείτε λάθη και αδυναμίες των αντιπάλων σας, είτε πρόκειται για πραγματικούς χαρακτήρες είτε για npc.

Η δόξα σε περιμένει...