1100AD

Online παιχνίδια Στρατηγικής

1100AD - Δωρεάν MMORPG παιχνίδι μεσαιωνικής στρατηγικής. Κυβερνήστε τη χώρα σας,κάντε τους εχθρούς σας να σας φοβηθούν, γίνετε ένας πανίσχυρος Βασιλιάς.


Χτίστε μια ιδανική μεσαιωνική αποικία πάνω σε ελεύθερη γη, όπως εσείς θέλετε. Άλλα μη ξεχνάτε την οχύρωση σας!
Κατακτήστε και αμυνθείτε.Πλήρης στρατηγικός έλεγχος των στρατευμάτων σας σε μάχες πραγματικού χρόνου. Παίξτε επιθετικά ή ενωθείτε με άλλους παίχτες για περισσότερη προστασία!

Το 1100AD, είναι ένα online browser game,παίζεται δηλαδή κατ' ευθείαν από τον Φυλλομετρητή σας.

Είστε ένας γαιοκτήμονας στο Μεσαίωνα και αναλαμβάνετε να χτίσετε μια πόλη από το μηδέν,να δημιουργήσετε στρατό ικανό να αντεπεξέλθει σε κάθε μάχη και κατακτώντας άλλες πόλεις να γίνετε ένας πανίσχυρος Άρχοντας.Η συλλογή πόρων και η εκπαίδευση των στρατευμάτων σας καθώς και ο πόλεμος ενάντια σε άλλους αληθινούς παίχτες είναι τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού.

Στο παιχνίδι θα βρείτε 4 διαφορετικές μονάδες: Πεζικό,Ιππικό,Πολιορκητικά όπλα και άμαξες και μισθοφόρους στρατιώτες. Κάθε μια από αυτές τις μονάδες έχει τα δικά της χαρακτηριστικά,πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και πρέπει να τοποθετούνται στρατηγικά στη μάχη. Επιπλέον, υπάρχουν ειδικοί χαρακτήρες στο παιχνίδι,οι λεγόμενοι Ήρωες,οι ηγέτες του στρατού σας,όπου χάρη σε αυτούς αυξάνονται οι δεξιότητες όλων των μονάδων. Το 1100AD προσφέρει και στοιχεία παιχνιδιού ρόλων - Rpg Games. Όταν λοιπόν, ο ήρωας σας κερδίσει στη μάχη, λαμβάνει πόντους εμπειρίας. Αξιοποιήστε τους πόντους αυτούς κατάλληλα,σε διάφορες ικανότητες του ήρωα σας που θα έχουν επίδραση σε ολόκληρο τον στρατό σας.Ένας δυνατός ήρωας είναι προϋπόθεση για να καταλάβετε εχθρικά κάστρα και πόλεις.

Το 1100AD είναι ένα παιχνίδι μακροπρόθεσμου χαρακτήρα με πολύπλοκες δυνατότητες ως προς την τακτική και τους σχηματισμούς που θα χρησιμοποιήσετε στις μάχες.Στην πορεία σας προς την δόξα θα πρέπει να συμμαχήσετε με πραγματικούς παίχτες και φυσικά να κάνετε εμπόριο - είναι αδύνατον να τα καταφέρετε μόνοι σας. Μπορείτε να γίνετε μέλη σε Μεσαιωνικά Τάγματα ή να ιδρύσετε το δικό σας,να γίνετε Άρχοντας ή υποτελής, σύμφωνα με το σύστημα που επικρατούσε στον Μεσαίωνα.