Rail Nation


Δωρεάν Online game Στρατηγικής & Προσομοίωσης

Δημιουργήστε την δική σας online σιδηροδρομική αυτοκρατορία. 


Το νέο αλλά και πρωτότυπο online game της Travian Games, μας πηγαίνει πίσω στον χρόνο όπου τα τρένα της εποχής ήταν οι λεγόμενοι "καρβουνιάρηδες" και σιγά σιγά φτάνουμε στο σήμερα.

Στο Rail Nation, είστε ιδιοκτήτης μιας μικρής σιδηροδρομικής εταιρίας, όπου τα τρένα σας κινούνται με ατμομηχανές (τσαφ-τσουφ). Στόχος σας να μεταφέρετε από πόλη σε πόλη πρώτες ύλες και αγαθά. Τα εμπορεύματα αυτά, είναι απαραίτητα για κάθε πόλη ώστε να αναπτυχθεί και να μεγαλώσει. Φτιάξτε ένα ισχυρό σιδηροδρομικό δίκτυο, αναβαθμίστε, επεκτείνετε και εκσυγχρονίστε τον στόλο σας με γρηγορότερα τρένα αλλά και περισσότερα βαγόνια, εξασφαλίζοντας έτσι την μεταφορά περισσότερων υλικών σε συντομότερο χρονικό διάστημα.

Στο παιχνίδι θα πρέπει να διαχειριστείτε και κάποιες περιόδους κρίσεων. Για παράδειγμα σε περιόδους πολέμου,η τιμή του κάρβουνου όπου χρειάζονται τα τρένα σας για να κινηθούν,θα εκτοξευτεί στα ύψη, τυχόν απεργίες θα μειώσουν την παραγωγικότητα των εργοστασίων με αποτέλεσμα ο γρηγορότερος ή ο προνοητικός να καταφέρει να πάρει τα λιγοστά αποθέματα, ή και ισχυρές καταιγίδες μπορεί να προκαλέσουν ζημιές στις μηχανές των τρένων σας.

Ολοκλήρωσε πάνω απο 200 διαφορετικές αποστολές και λάβε αμοιβές. Συμμάχησε με άλλους παίκτες για να ολοκληρώσεις τις δυσκολότερες.
Εκπαίδευσε και βελτίωσε τον πιλότο σου με 30 ικανότητες και ταλέντα, χωρισμένα σε 4 κατηγορίες.

Υπάρχουν όμως και θετικές εκπλήξεις, όπως πλειστηριασμοί, διαγωνισμοί, ειδικές προσφορές κ.α.

Μέσα από αυτά τα γεγονότα, το παιχνίδι σας οδηγεί σε αλληλεπίδραση με άλλους παίκτες, κάνοντας το έτσι ακόμη πιο συναρπαστικό.

Χαράξτε την στρατηγική σας, συνεργαστείτε με άλλους παίκτες. Προσέξτε όμως, στο τέλος δεν θα υπάρχουν "φίλοι" παρά μόνο ανταγωνιστές, γι' αυτό επιλέξτε συνετά με ποιους θα συνεργαστείτε και τι είδους συνεργασία θα έχετε.