Best Browser Games

Παίξε τώρα τα καλύτερα Browser Games

Παιχνίδια Στρατηγικής

Τα καλύτερα και δωρεάν Παιχνίδια Στρατηγικής

Παιχνίδια Εγκατάστασης

Κατέβασε και παίξε δωρεάν επιλεγμένα client Games.

Social Games

Παίξε μαζί με τους φίλους σου ή κάνε καινούριους, μέσα από τα καλύτερα Social Games.

Παιχνίδια MMO

Δες όλα τα MMO Παιχνίδια

iBasketball Manager


Γίνε ιδιοκτήτης της δικής σου ομάδας μπάσκετ


Ελέγξτε τα οικονομικά  κάντε τις σωστές μεταγραφές, επιλέξτε την καλύτερη στρατηγική και  αναμετρηθείτε με φίλους για να γίνετε ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο.


Το iBasketManager είναι το επίσημο Basket Manager της Euroleague και το καλύτερο του είδους.Δεν χρειάζεται εγκατάσταση αφού ανήκει στην κατηγορία των Browser Games.

Σαν ιδιοκτήτης ομάδας basket, έχετε απεριόριστες δυνατότητες που δεν περιορίζονται μόνο στην προπονητική.

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά.
Να σημειώσουμε, ότι το παιχνίδι είναι πλήρως εξελληνισμένο.

Με την εγγραφή σας, έχετε την ομάδα σας η οποία αγωνίζεται στην χαμηλότερη κατηγορία. Σαν προπονητής, καλείστε να φτιάξετε την ομάδα, όπως εσείς την θέλετε. Ορίστε την προπόνηση των παικτών σας,κάντε μεταγραφές,κατασκοπεύστε τον αντίπαλό σας και φτιάξτε την τακτική σας.

Οι αγώνες πρωταθλήματος, είναι 3 την εβδομάδα, Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή. Τρίτη και Πέμπτη μπορείτε αν θέλετε να παίξετε φιλικά παιχνίδια και τα Σαββατοκύριακα, μπορείτε να παίξετε σε Πριβέ πρωτάθλημα όπου ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος.

Κατά την διάρκεια του αγώνα, δεν μπορείτε να επέμβετε, απλώς παρακολουθείτε το παιχνίδι, γι' αυτό το iBasketball Manager σας δίνει την δυνατότητα να φτιάξετε την τακτική του αγώνα ανά περίοδο, να επιλέξετε πως θέλετε να παίξει η ομάδα σας για κάθε πιθανή κατάσταση και πολλά άλλα.

Όπως προείπαμε, δεν είστε απλώς ένας προπονητής, αλλά ιδιοκτήτης, που σημαίνει ότι μπορείτε να ασχοληθείτε και με άλλα πράγματα όπως την διαχείριση των οικονομικών σας. Ανακαινίστε το στάδιο σας, επιλέξτε τους χορηγούς σας, από τον χορηγό στην φανέλα μέχρι και τις διαφημιστικές πινακίδες του σταδίου. Ορίστε τις τιμές των εισιτηρίων, ετοιμάστε το μενού στο εστιατόριο -πολύ χρήσιμο για τους εντός έδρας αγώνες αφού είναι έσοδα- εξοπλίστε το επίσημο κατάστημα της ομάδας.

Προσλάβετε προσωπικό, όπως scouter για την ανίχνευση νέων ταλέντων, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές κ.α.

Αν τα οικονομικά σας, το επιτρέπουν, δημιουργήστε σχολεία σε όποια χώρα θέλετε για να βγάζετε νέους ταλαντούχους παίκτες και να τροφοδοτείτε την ομάδα σας ή απλώς για να τους πουλήσετε.

Οι δυνατότητες σας είναι πολλές, το μόνο που μπορούμε να σας εγγυηθούμε, είναι ότι θα το ευχαριστηθείτε!



Medieval Europe





Απολαύστε μια μοναδική περιπέτεια στη σκοτεινή εποχή του Μεσαίωνα μέσα από το browser game Medieval Europe.


Βρισκόμαστε στο έτος 1312, την εποχή εκείνη οι συγκρούσεις μεταξύ των αυτοκρατοριών ήταν σχεδόν καθημερινές, η Εκκλησία ασκούσε μεγάλη επιρροή τόσο στους κατοίκους όσο και στην πολιτική. Εσείς, υποδύεστε έναν χαρακτήρα των χαμηλότερων στρωμάτων, χωρίς μόρφωση, υπάρχοντα και καλείστε να εξελιχθείτε αποκτώντας δύναμη και πλούτη. Την πορεία σας την καθορίζετε εσείς και μόνο.


Είστε έτοιμοι να βυθιστείτε σε αυτόν τον γοητευτικό κόσμο και να επιλέξετε τον δρόμο προς την δόξα?


Σε αυτό το Rpg -Role Playing Games- έχετε την δυνατότητα να ακολουθήσετε τον δρόμο του εμπόρου και να γεμίσετε τις τσέπες σας με χρήματα, ή φτάστε να γίνετε από ένας θαρραλέος στρατιώτης μέχρι αδίστακτος στρατηγός. Aν πάλι σας γοητεύει η πολιτική, σε αυτό το παιχνίδι έχετε την δυνατότητα να υπηρετήσετε ή και να κυβερνήσετε το έθνος σας.


Supremacy 1914

Browser Game Στρατηγικής



Ο A'Παγκόσμιος Πόλεμος σε διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο.

Το Supremacy 1914 είναι ένα browser game στρατηγικής που μας πηγαίνει πίσω στον Α'παγκόσμιο πόλεμο.

Αναλαμβάνεις μια χώρα -τυχαία επιλογή- και ως ο ηγέτης της χώρας καλείσαι να την υπερασπιστείς με οποιονδήποτε τρόπο. Κήρυξε τον πόλεμο στον εχθρό και κατέκτησε τον, κάνε συμμαχίες, στο τέλος όμως κερδίζει μόνο ένας! Εκείνος που θα καταφέρει να κατακτήσει το μεγαλύτερο μέρος του χάρτη ή και ολόκληρο! Αυτό σημαίνει ότι οι συμμαχίες, μπορεί να είναι εύθραυστες ή απαραίτητες για την επιβίωση.

Οχύρωσε τα σύνορά σου, εκπαίδευσε τον στρατό σου, κράτησε το ηθικό υψηλό τόσο στον στρατό για να είναι αποτελεσματικότερος στη μάχη όσο και στους κατοίκους της χώρας σου, αφού σίγουρα δεν θα θέλεις να εξεγερθούν οι πολίτες!Ωστόσο, ένας πόλεμος είναι ακριβός και θα πρέπει να βρεις τρόπους να αυξήσεις την οικονομία σου ώστε να μπορείς να στηρίξεις τον πόλεμο αλλά και να διαφυλάξεις την ικανοποίηση των πολιτών. 

Στο παιχνίδι υπάρχουν 2 σώματα στρατού, ο στρατός ξηράς που αποτελείται από Πεζικό,Πυροβολικό, Άρματα μάχης το πανίσχυρο Ναυτικό με τα Θωρηκτά και τα Υποβρύχια και σε κάποια παιχνίδια μπορείς να χρησιμοποιήσεις και Αεροπορία!

Χτίσε σε κάθε πόλη στρατολογικά γραφεία και στρατόπεδα, εργοστάσια παραγωγής οπλισμού, λιμάνια και σιδηροδρομικό δίκτυο. Αύξησε τα έσοδα σου, κάνε εμπορικές συμφωνίες με άλλες χώρες ή κήρυξε τους οικονομικό εμπάργκο. 

Οι δυνατότητες του Supremacy1914, δεν σταματάνε εδώ. Προσέλαβε κατασκόπους και στείλε τους στα εχθρικά εδάφη είτε για να σαμποτάρουν τις εγκαταστάσεις, είτε για να σου αποκαλύψουν πληροφορίες, όπως τυχόν συνομιλίες του εχθρού!

Ο τρόπος που θα ηγηθείς της χώρας σου και οι αποφάσεις που θα πάρεις θα καθορίσουν τη τύχη της αλλά και την έκβαση του πολέμου!



BloodMoon







Το Bloodmoon είναι ένα παιχνίδι ρόλων Rpg. Αρχικώς,τα γραφικά μπορεί να σε προϊδεάσουν για ένα παιχνίδι δράσης, μην περιμένεις όμως να δεις κάτι τέτοιο. Στην ουσία μιλάμε για ένα παιχνίδι καρτών,επιλέγεις μια αποστολή σε "σκοτεινούς" προορισμούς και μόλις ο χαρακτήρας σου φτάσει στον προορισμό του η μάχη ξεκινάει αυτόματα και ο χρήστης δεν μπορεί να παρέμβει με κάποιο τρόπο,απλώς παρακολουθεί την εξέλιξη της μάχης.

Το περιβάλλον εντυπωσιάζει,οι ήχοι του παιχνιδιού μας βάζουν για τα καλά στο παιχνίδι, οι χαρακτήρες npc σου μιλάνε, φυσικά στην Ελληνική γλώσσα και γενικώς είναι ένα καλοστημένο browser game.

Επέλεξε τον χαρακτήρα σου,Κυνηγός, Βαμπίρ ή Λυκάνθρωπος. Για αρχή, ακολούθησε τις ολιγόλεπτες αποστολές που σου αποφέρουν χρήμα και εμπειρία στη συνέχεια μπορείς να επιτεθείς σε άλλους παίκτες.Μόνο φρόντισε να είσαι σίγουρος ότι τον έχεις!  Εξόπλισε τον χαρακτήρα σου ώστε να γίνει ακόμη πιο δυνατός στη μάχη,δοκίμασε τα μαγικά φίλτρα που σου δίνουν έξτρα δυνατότητες για περιορισμένο χρονικό διάστημα,δούλεψε για να βγάλεις περισσότερο χρήμα και πολλά άλλα που θα τα ανακαλύψεις μόνος σου.


Urban Rivals




Το Urban Rivals, το πιο πετυχημένο online δωρεάν παιχνίδι καρτών και στρατηγικής, τώρα και στην ελληνική έκδοσή του. Με περισσότερους από 12.500.00 παίχτες σε όλο τον κόσμο να έχουν ήδη κατηφορίσει στο πεδίο μάχης του Clint City, σας καλεί να δώσετε την μάχη σας και να πιάσετε την κορυφή.

Διαφορετικές συμμορίες θέλουν να επιβάλλουν τον δικό τους νόμο στην πόλη. Oι μάχες είναι σκληρές και τα απρόοπτα πολλά. Η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο, καθώς χούλιγκανς και εγκληματίες κάνουν ότι θέλουν στους δρόμους της πόλης και έχουν βάλει στο στόχαστρο όλο το τζετ σετ που συνεχίζει να καταναλώνει απρόκλητα σαμπάνια σε prive party. Σε αυτή την πόλη που η λέξη ηρεμία είναι άγνωστη , ακόμη και τα ζώα πιστεύουν ότι αυτή η γη είναι μόνο δικιά τους. Όλες οι ομάδες έχουν την στρατηγική τους και θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους.

Κάθε παίχτης με την εγγραφή του και περνώντας τις πύλες του Clint City, έχει στην διάθεση του 8 κάρτες χαρακτήρων οι οποίοι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και ικανότητες. Για να εξελιχθούν οι χαρακτήρες σας, πρέπει να αντιμετωπίσετε τους άλλους παίκτες. Εκεί στο πεδίο μάχης και βλέποντας τις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου σας, σκεφτείτε έξυπνα και κάντε τις σωστές κινήσεις. Στο τέλος του κάθε αγώνα, οι μαχητές σας κερδίζουν εμπειρία και γίνονται σταδιακά όλο και πιο δυνατοί , μέχρι που κάποια στιγμή μπορούν να ξεκλειδώσουν απίστευτες δυνάμεις και μπόνους! Κάθε φορά που ένας από τους χαρακτήρες σας περνάει ένα επίπεδο, η εμφάνισή του αλλάζει.

Στο Urban Rivals καθορίζετε οι ίδιοι τους στόχους σας, βάσει των προτιμήσεών σας και του χρόνου που διαθέτετε. Έτσι, πέρα από τις μάχες ένας ενάντια ενός μπορείτε να λάβετε μέρος σε διάφορες αποστολές, να πολλαπλασιάσετε τις ανταλλαγές χαρακτήρων για να συγκεντρώσετε ολόκληρη τη συλλογή, ή ακόμα και να παίξετε απλά για διασκέδαση εναντίον των φίλων σας με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες. Μπορείτε να βελτιώσετε τη συλλογή σας αγοράζοντας pack χαρακτήρων στο Κατάστημα ή ανταλλάσσοντας τους χαρακτήρες σας με τους άλλους παίκτες.

Καλή διασκέδαση και σεβασμό στον αντίπαλο!!!
Χαρακτηριστικά:
-Εκατοντάδες αναβαθμίσιμες κάρτες για μοναδικούς συνδυασμούς deck
-Περισσότερες από 300 διαφορετικές αποστολές στο παιχνίδι
-Τουρνουά και διαγωνισμοί


1100AD

Online παιχνίδια Στρατηγικής

1100AD - Δωρεάν MMORPG παιχνίδι μεσαιωνικής στρατηγικής. Κυβερνήστε τη χώρα σας,κάντε τους εχθρούς σας να σας φοβηθούν, γίνετε ένας πανίσχυρος Βασιλιάς.


Χτίστε μια ιδανική μεσαιωνική αποικία πάνω σε ελεύθερη γη, όπως εσείς θέλετε. Άλλα μη ξεχνάτε την οχύρωση σας!
Κατακτήστε και αμυνθείτε.Πλήρης στρατηγικός έλεγχος των στρατευμάτων σας σε μάχες πραγματικού χρόνου. Παίξτε επιθετικά ή ενωθείτε με άλλους παίχτες για περισσότερη προστασία!

Το 1100AD, είναι ένα online browser game,παίζεται δηλαδή κατ' ευθείαν από τον Φυλλομετρητή σας.

Είστε ένας γαιοκτήμονας στο Μεσαίωνα και αναλαμβάνετε να χτίσετε μια πόλη από το μηδέν,να δημιουργήσετε στρατό ικανό να αντεπεξέλθει σε κάθε μάχη και κατακτώντας άλλες πόλεις να γίνετε ένας πανίσχυρος Άρχοντας.Η συλλογή πόρων και η εκπαίδευση των στρατευμάτων σας καθώς και ο πόλεμος ενάντια σε άλλους αληθινούς παίχτες είναι τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού.

Στο παιχνίδι θα βρείτε 4 διαφορετικές μονάδες: Πεζικό,Ιππικό,Πολιορκητικά όπλα και άμαξες και μισθοφόρους στρατιώτες. Κάθε μια από αυτές τις μονάδες έχει τα δικά της χαρακτηριστικά,πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και πρέπει να τοποθετούνται στρατηγικά στη μάχη. Επιπλέον, υπάρχουν ειδικοί χαρακτήρες στο παιχνίδι,οι λεγόμενοι Ήρωες,οι ηγέτες του στρατού σας,όπου χάρη σε αυτούς αυξάνονται οι δεξιότητες όλων των μονάδων. Το 1100AD προσφέρει και στοιχεία παιχνιδιού ρόλων - Rpg Games. Όταν λοιπόν, ο ήρωας σας κερδίσει στη μάχη, λαμβάνει πόντους εμπειρίας. Αξιοποιήστε τους πόντους αυτούς κατάλληλα,σε διάφορες ικανότητες του ήρωα σας που θα έχουν επίδραση σε ολόκληρο τον στρατό σας.Ένας δυνατός ήρωας είναι προϋπόθεση για να καταλάβετε εχθρικά κάστρα και πόλεις.

Το 1100AD είναι ένα παιχνίδι μακροπρόθεσμου χαρακτήρα με πολύπλοκες δυνατότητες ως προς την τακτική και τους σχηματισμούς που θα χρησιμοποιήσετε στις μάχες.Στην πορεία σας προς την δόξα θα πρέπει να συμμαχήσετε με πραγματικούς παίχτες και φυσικά να κάνετε εμπόριο - είναι αδύνατον να τα καταφέρετε μόνοι σας. Μπορείτε να γίνετε μέλη σε Μεσαιωνικά Τάγματα ή να ιδρύσετε το δικό σας,να γίνετε Άρχοντας ή υποτελής, σύμφωνα με το σύστημα που επικρατούσε στον Μεσαίωνα.


The West



Καλώς ήρθες στην Άγρια Δύση...Καουμπόι!


Μονομάχησε με τους αντιπάλους σου, πάρε μέρος σε αποστολές και στις μεγάλες μάχες οχυρών. Ακολούθησε τον δρόμο που σου ταιριάζει!

Το West είναι ένα διαφορετικό σε σχέση με άλλα,παιχνίδια. Εδώ δεν ξεκινάς έχοντας μια πόλη,αλλά μόνος σου! Ένας φτωχός και μόνος καουμπόι. 


Ξεκινώντας, θα εμφανιστεί ένας λεπτομερέστατος οδηγός και θα σε βοηθήσει πιάνοντας σε από το χεράκι.Στην αρχή του παιχνιδιού λοιπόν,θα ξεκινήσεις με μια μονομαχία,έτσι για να μπεις στο κλίμα.Στη συνέχεια,πέρνα από το Σαλούν της περιοχής και προσπάθησε να βγάλεις κάποια χρήματα,δουλεύοντας.Δεν έχει σημασία ότι είσαι στην άγρια δύση,ακόμη κι εκεί θα πρέπει να δουλέψεις για να μπορέσεις να αναπτύξεις τον χαρακτήρα σου και να αγοράσεις εξοπλισμό που θα σου χρειαστεί αργότερα.


Θα σου ανατεθούν διάφορες αποστολές και όταν υπάρχει κάτι καινούριο,θα εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή ο οδηγός. Μέσα λοιπόν από τις αποστολές,θα κερδίζεις κάποια χρήματα,εμπειρία και αντικείμενα όπως ρούχα.


Στον χάρτη θα βλέπεις και άλλους χρήστες,μοναχικούς σαν κι εσένα. Μπορείς αν θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί τους,ή να μονομαχήσεις.

Μόλις καταλάβεις το παιχνίδι,θα είσαι έτοιμος να μείνεις σε κάποια πόλη,που αποτελείται από πραγματικούς χρήστες,να ιδρύσεις μια δικιά σου πόλη ή να συνεχίσεις σαν περιπλανώμενος.

Αν θέλεις μπορείς να γίνεις ένας πραγματικός Cowboy ή να παραμείνεις εργάτης, ακόμη και να πας στο πλευρό των ινδιάνων. Οι επιλογές είναι πολλές,αλλά αυτό θα το αποφασίσεις εσύ.