Best Browser Games

Παίξε τώρα τα καλύτερα Browser Games

Παιχνίδια Στρατηγικής

Τα καλύτερα και δωρεάν Παιχνίδια Στρατηγικής

Παιχνίδια Εγκατάστασης

Κατέβασε και παίξε δωρεάν επιλεγμένα client Games.

Social Games

Παίξε μαζί με τους φίλους σου ή κάνε καινούριους, μέσα από τα καλύτερα Social Games.

Παιχνίδια MMO

Δες όλα τα MMO Παιχνίδια

Song Pop


Facebook Game Μουσικών Γνώσεων

Το καλύτερο Facebook Game Μουσικών Γνώσεων!


Είστε έτοιμοι να ροκάρετε? Ακούστε το τραγούδι και τεστάρετε τις μουσικές σας γνώσεις.
Επιλέξτε είδος μουσικής, απαντήστε γρήγορα & σωστά!

Στο Song Pop ακούτε ένα τραγούδι μερικών δευτερολέπτων και μέσα από 4 πιθανές απαντήσεις, πρέπει να βρείτε την σωστή.Όσο πιο γρήγορα απαντήσετε τόσο το καλύτερο αφού κερδίζετε παραπάνω βαθμούς!

Τα είδη μουσικής είναι πολλά και διάφορα, διαγωνιστείτε στα αγαπημένα σας στυλ ή δοκιμάστε την τύχη σας σε άγνωστα μουσικά μονοπάτια! Δημιουργήστε τουρνουά και παίξτε μαζί με τους φίλους σας.



Big Farm

Το Big Farm GoodGame ήρθε πρώτο στις δικές σας προτιμήσεις στα 
MMO of the Year Awards!


Δωρεάν Social Game

Στο βραβευμένο -από εσάς- παιχνίδι της Goodgame Studios ως το καλύτερο Casual Game της χρονιάς, ξεκινάς έχοντας πάρει μια φάρμα από τον Θείο Τζώρτζ, ο οποίος δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της φάρμας.

Σκοπός σου στο Big Farm, είναι να μπεις στον ρόλο του αγρότη! Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να σπείρεις το χωράφι σου, να οργώσεις, να φροντίσεις τα ζώα σου, να προσλάβεις εργάτες για να σε βοηθάνε και...να κάνεις ότι χρειαστεί! Εσύ θα τα καταφέρεις?

Η φάρμα σου σε περιμένει.



The Wizard 101

Online MMO - Γίνε ο Ήρωας της Σχολής Μαγικών Τεχνών


Το The Wizard101 είναι ένα Online Game MMO, με φόντο μια Σχολή Μαγικών Τεχνών, με συλλεκτικές κάρτες μαγείας, μαγικές μονομαχίες και φανταστικούς κόσμους. Το παιχνίδι παίζεται δωρεάν έως τον τελικό της κεντρικής πλοκής. Ένα οικογενειακό και κοινωνικό παιχνίδι για παιδιά και γονείς, το οποίο έχει λάβει πολλές διακρίσεις, μεταξύ άλλων αυτή του καλύτερου οικογενειακού παιχνιδιού (Best Family Game).

Ως μαθητευόμενος μάγος πρέπει να γίνεις ο ήρωας της Σχολής Μαγικών Τεχνών του Ράβενγουντ και να αντιμετωπίσεις τις δυνάμεις του κακού. Κάποιες σκοτεινές μορφές απειλούν την ειρήνη στους κόσμους της Σπείρας! Στα περιπετειώδη σου ταξίδια θα συναντήσεις συναρπαστικούς ξένους πολιτισμούς και θα πάρεις μέρος σε πολλές μάχες.

Διάλεξε μια από τις 7 Σχολές Μαγικών Τεχνών και γίνε ειδικός των μαγικών δυνάμεων!
Ταξίδεψε σε συναρπαστικούς κόσμους και συνάντησε θρυλικά πλάσματα! Διάλεξε ένα από τα πολλά μεταφορικά που θα σε μεταφέρουν αστραπιαία από το ένα μέρος στο άλλο!Απόκτησε ένα κατοικίδιο που δεν θα φεύγει από το πλάι σου ούτε στις πιο δύσκολες στιγμές!

Διαμόρφωσε το σπίτι σου και φύτεψε ενδιαφέροντα φυτά. Κάνε νέους φίλους και γίνε μέλος της κοινότητας!

Metin2

Μπες στον κόσμο των MMORPG με το Online Game φαντασίας Metin2


Metin 2 | Δωρεάν MmoRpg Game Φαντασίας

Μια μεγάλη ήπειρος στην οποία πολλές περιπέτειες περιμένουν θαρραλέους πολεμιστές.


Εδώ και αιώνες, η ανάσα του Θεού Δράκου προστατεύει τα Βασίλεια του Shinsoo, του Chunjo και του Jinno. Όμως αυτός ο συναρπαστικός κόσμος μαγείας απειλείται πλέον: Οι λίθοι Metin που πέφτουν από τον ουρανό, άνοιξαν τεράστιες τρύπες στο έδαφος όλης της χώρας, και έφεραν χάος και καταστροφή. Τα Βασίλεια άρχισαν να πολεμούν μεταξύ τους, τα άγρια ζώα μεταμορφώθηκαν σε βίαια τέρατα και οι νεκροί αναστήθηκαν ως αιμοδιψή όντα. 

Πάλεψε την σκοτεινή επιρροή των λίθων Metin ως σύμμαχος του Δράκου Θεού. Μάζεψε τις δυνάμεις σου κι άρπαξε τα όπλα σου, για να προστατεύσεις το Βασίλειό σου από ένα μέλλον γεμάτο φόβο, βάσανα και καταστροφή!

Γίνε ο άρχοντας του κάστρου και φτιάξε το δικό σου φρούριο μαζί με το τάγμα σου.
Πάλεψε με μυστηριώδες τέρατα, άγριους πολεμιστές και με εκατοντάδες παίκτες.

Στο παιχνίδι υπάρχουν 4 είδη μαχητών.
  • Πολεμιστής

Για πολλούς, ο ισχυρότερος καθώς φέρουν βαριά πανοπλία, είναι επιδέξιοι,έχουν μεγάλη σωματική δύναμη και ισορροπημένη ψυχική ηρεμία. Σε κοντινές μάχες είναι σχεδόν ανίκητος. Ανάλογα με την ειδικότητα τους, μπορούν να ρίξουν οποιονδήποτε αντίπαλο είτε με τα δίχειρα όπλα τους είτε με τον συνδυασμό σπαθιού και ασπίδας.

  • Ninja

Επαγγελματίες εκτελεστές. Επιτίθενται αθόρυβα στήνοντας ενέδρα στους αντιπάλους τους.Μπορεί να έχουν ελαφριά πανοπλία, τους δίνει όμως το πλεονέκτημα της ταχύτητας και ευκινησίας  Άριστοι πολεμιστές σε μάχες σώμα με σώμα χάρη στο Στιλέτο τους, ικανότατοι επίσης και στις εξ αποστάσεως μάχες χρησιμοποιώντας τόξο και βέλος.

  • Σαμάνοι

Σοφοί πολεμιστές που κατέχουν την τέχνη της μαγείας. Σε μια μάχη οι μυστικιστικές τους δυνάμεις είναι πολύ αποτελεσματικές στο να υποστηρίζουν τους συμμάχους τους.Χάρη στη τέχνη της μαγείας, μπορούν και αυξάνουν την δύναμη των επιθέσεων τους ή να γιατρεύουν πληγές και να βοηθάνε τους συμμάχους τους.

  • Sura

Μαχητές με κάποιες μαγικές δυνάμεις, συμφώνησαν να αφήσουν τους σπόρους του κακού να μεγαλώσουν στα χέρια τους. Σε μάχες σώμα με σώμα χειρίζονται με σθένος το Σπαθί και σε μάχες από απόσταση χρησιμοποιώντας μαγεία. Με εξειδίκευση μπορούν να αναβαθμίσουν επιθετικά ξόρκια ή να κερδίσουν πρόσθετη μαγεία υποστήριξης.



Rising Cities


Best Tycoon Browser MMO 2013! 

Πιάσε το φτυάρι στο Rising Cities! Σχεδίασε, χτίσε και διεύθυνε την δική σου μεγαλούπολη στο νέο Browser Game. Δείξε σε όλους τις οργανωτικές σου ικανότητες!


Το Rising Cities, είναι ένα παιχνίδι οικονομικής εξομοίωσης. Χτίσε οικίες, μάζεψε τα ενοίκια, άκουσε τις ανάγκες των πολιτών σου και φτιάξε την δική σου Μητρόπολη!

Το κλειδί της επιτυχίας  είναι οι διευθυντικές σου ικανότητες αλλά και το ενδιαφέρον για τους πολίτες! Χτίσε οικίες, δρόμους, καταστήματα και ότι άλλο πιστεύεις ότι θα πρέπει να έχει μια πόλη για να μένουν οι κάτοικοι ευχαριστημένοι. 

Δημιούργησε βιομηχανίες και κάνε παραγωγή διαφορετικών αγαθών, ανέπτυξε το εμπόριο με άλλες πόλεις ώστε να έχεις πάντα ότι χρειάζεσαι, σε αγαθά ή σε χρήμα.Επενδύστε τα κέρδη σας στις συγκοινωνίες σε σταθμούς ενέργειας και άλλα κτήρια.

Βελτιώστε τη ποιότητα ζωής των κατοίκων, καλά και ωραία τα διάφορα κτήρια, με το πράσινο όμως που είναι απαραίτητο τι γίνετε?

Ο δρόμος προς την κορυφή, δεν είναι εύκολος. Απαιτείται σωστός σχεδιασμός,οικονομικό πλάνο και ενδιαφέρον για τους πολίτες.

Ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά σου. Μπες στο παιχνίδι και ξεκίνησε την δική σου περιπέτεια!