Best Browser Games

Παίξε τώρα τα καλύτερα Browser Games

Παιχνίδια Στρατηγικής

Τα καλύτερα και δωρεάν Παιχνίδια Στρατηγικής

Παιχνίδια Εγκατάστασης

Κατέβασε και παίξε δωρεάν επιλεγμένα client Games.

Social Games

Παίξε μαζί με τους φίλους σου ή κάνε καινούριους, μέσα από τα καλύτερα Social Games.

Παιχνίδια MMO

Δες όλα τα MMO Παιχνίδια

4STORY

Browser Game Φαντασίας - Πάρε μέρος σε εντυπωσιακές μάχες!

Το 4Story είναι ένα ενδιαφέρον MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) φαντασίας με πολλές εναλλαγές, στο οποίο μπορείς να αποδείξεις τις ικανότητές σου σε συναρπαστικές μάχες για κάστρα και περιοχές.


Διάλεξε μια πλευρά και πάρε μέρος σε εντυπωσιακές μάχες για να καταλάβεις σημαντικά φρούρια με αμέτρητους παίκτες. 

Μπες μαζί με τους φίλους σου σε μια φανταστική περιπέτεια γεμάτη αποστολές και ταξίδια στο χρόνο, για να ανακαλύψεις την ιστορία της χώρας. Εξερεύνησε μυστηριώδη μπουντρούμια, νίκησε τρομακτικά τέρατα και βρες αμύθητους θησαυρούς. Η μοίρα της Ιμπέρια βρίσκεται στα χέρια σου!

Μπορείς να παίξεις το 4Story χωρίς κατέβασμα μέσω του browser σου ή μπορείς να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις επίσης δωρεάν.



Command & Conquer Tiberium Alliances

Δωρεάν Browser Game Στρατηγικής

Η αδελφότητα της Node κατέφθασε  Η μάχη για το πολυτιμότερο ορυκτό, το Tiberium, έχει ξεκινήσει. Ποιος θα επικρατήσει αυτής της τεράστιας μάχης? Η Gdi ή η Nod?

 Διάλεξε την Φατρία σου και μπες στη μάχη.


Το Command & Conquer Tiberium Alliances είναι δωρεάν παιχνίδι Στρατηγικής.

Στο C&C T.A οι ικανότητες σας ως διοικητής θα τεθούν σε δοκιμασία. Η μάχη που πρόκειται να επακολουθήσει δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο παρελθόν.

Εσείς, δημιουργείστε την Βάση σας, βελτιστοποιήστε την παραγωγή σας, ανακαλύψτε συναρπαστικές επιθετικές ή αμυντικές τακτικές έτσι ως ώστε να κατατροπώσετε τον αντίπαλό σας.

Στο Command & Conquer T.A. όμως, είναι σχεδόν αδύνατο να τα καταφέρετε από μόνοι σας, θα πρέπει να δημιουργήσετε συμμαχίες,επιλέξτε τους συμμάχους σας με προσοχή καθώς θα χρειαστείτε την υποστήριξη τους όσο και εκείνοι την δική σας.

Το σύστημα μάχης, είναι διαφορετικό σε σχέση με άλλα παιχνίδια, δεν υστερεί όμως πουθενά, αντιθέτως, μας δίνει κάτι το διαφορετικό.



The Settlers Online



Online Browser Game Στρατηγικής

Στο Browser Game “The Settlers Online” η ιστορία εξελίσσεται στον Μεσαίωνα.  


Σε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι στρατηγικής ο παίκτης στην προσπάθεια του να μεταμορφώσει μία αποικία σε ένα Μεσαιωνικό Βασίλειο, έρχεται αντιμέτωπος με μεγάλες προκλήσεις και ζει συναρπαστικές περιπέτειες. 

Έχεις την δυνατότητα να κάνεις παραγωγή και εμπόριο πολύτιμων αγαθών καθώς και να δημιουργήσεις το δικό σου στρατό ώστε να προστατεύσεις το Βασίλειο σου αλλά και να εξερευνήσεις νέες περιοχές.

Πολέμησε ενάντια σε αντάξιους αντιπάλους και εξασφάλισε τη δόξα που σου αξίζει. 


Το "The Settlers Online" για ακόμη μια χρονιά πήρε το βραβείο “Best Community Relations” και το βραβείο ως το καλύτερο MMO Φυλλομετρητή (Best Classic Browser MMO) για το 2013!