Best Browser Games

Παίξε τώρα τα καλύτερα Browser Games

Παιχνίδια Στρατηγικής

Τα καλύτερα και δωρεάν Παιχνίδια Στρατηγικής

Παιχνίδια Εγκατάστασης

Κατέβασε και παίξε δωρεάν επιλεγμένα client Games.

Social Games

Παίξε μαζί με τους φίλους σου ή κάνε καινούριους, μέσα από τα καλύτερα Social Games.

Παιχνίδια MMO

Δες όλα τα MMO Παιχνίδια

League of Legends

Δωρεάν 3D online game - Μπες στην Αρένα και εξόντωσε τους εχθρούς σου

To League of Legends είναι ένα γρήγορο, συναρπαστικό και εξαιρετικά ανταγωνιστικό 3D online παιχνίδι (MMO) που δοκιμάζει τη σκέψη και τις ικανότητές του κάθε χρήστη. 


Ο κάθε παίχτης μπορεί να γίνει ένας πανίσχυρος Επικαλεστής και να επικαλεστεί γενναίους Ήρωες που θα πολεμήσουν για λογαριασμό του στις Αρένες της Δικαιοσύνης

Κάποτε στη Γη του Βάλωραν υπήρξε ένας συνεχής και αιματηρός πόλεμος μεταξύ των Noxus και Demacia, μέχρι που βρήκαν ένα τρόπο για ανακωχή, την δημιουργία μιας ακαδημίας πολέμου όπου οι μεγάλοι Επικαλεστές και οι Πρωταθλητές ανταγωνίζονται μεταξύ τους. 

Εξοπλίστε τον χαρακτήρα σας με διάφορα αντικείμενα που θα σας βοηθήσουν να μείνετε ζωντανοί και να κερδίζετε τους αντιπάλους σας οι οποίοι, τις περισσότερες φορές θα είναι ίδιου επιπέδου με εσάς, κάνοντας έτσι την μάχη πιο δίκαιη.

Στο League of Legends, ή για συντομία LoL, θα βρείτε πολλούς πρωταθλητές έτοιμους να ορμήσουν στην Αρένα και να εξοντώσουν τον εχθρό. Ο κάθε Ήρωας, έχει διαφορετικά πλεονεκτήματα και αδυναμίες, αυτά καλείστε να τα βρείτε εσείς και να γίνετε αποτελεσματικότεροι στο πεδίο μάχης. Δώστε προσοχή στο κάθε χαρακτηριστικό του ήρωα σας, χρησιμοποιήστε ορθές στρατηγικές από αγώνα σε αγώνα έτσι ώστε να βγείτε νικητής.