Best Browser Games

Παίξε τώρα τα καλύτερα Browser Games

Παιχνίδια Στρατηγικής

Τα καλύτερα και δωρεάν Παιχνίδια Στρατηγικής

Παιχνίδια Εγκατάστασης

Κατέβασε και παίξε δωρεάν επιλεγμένα client Games.

Social Games

Παίξε μαζί με τους φίλους σου ή κάνε καινούριους, μέσα από τα καλύτερα Social Games.

Παιχνίδια MMO

Δες όλα τα MMO Παιχνίδια

Tales of Solaris

Δωρεάν Anime RPG online game

Το Tales of Solaris είναι ένα δημοφιλές online παιχνίδι περιπέτειας που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός role-playing game με κλασσικά στοιχεία anime και ωθεί τους παίκτες σε έναν γενναίο νέο κόσμο όπου η μαγεία και τα μηχανήματα συνυπάρχουν.

Διαλέξτε έναν από τους 12 χαρακτήρες και πάρτε μέρος σε μια διαρκή μάχη που,σίγουρα,θα σας συναρπάσει. 

 Στο Tales of Solaris, μεταφερόμαστε στην ήπειρο Laputa, που κάποτε, έλαβε χώρα ο μεγάλος πόλεμος ανάμεσα σε ανθρώπους,Θεούς και δαίμονες, όπου τελικά οι τελευταίοι εξορίστηκαν από τους θεούς να ζουν κάτω από τη θάλασσα. Για την προστασία της ηπείρου Laputa, οι θεοί δημιούργησαν μια επίλεκτη ομάδα ανθρώπων γνωστοί και ως "Order". Για αιώνες οι επίλεκτοι, εκτελούσαν την αποστολή τους με απόλυτη επιτυχία, μέχρι σήμερα...

 Μια ομάδα ληστών επιδιώκει να επαναφέρει το χάος στο Βασίλειο, όπως έκαναν οι δαίμονες εκατοντάδες χρόνια νωρίτερα, στόχος τους, να ανατρέψουν τους επίλεκτους και να πάρουν εκείνοι τον έλεγχο της Laputa. Εσείς, ως μέλος του τάγματος των επίλεκτων, είστε από τους λίγους που μπορεί να σταματήσει τους ληστές και τα μακάβρια σχέδια τους,πριν όμως, θα πρέπει να εκπαιδευτείτε και να κατανοήσετε πλήρως την ισορροπία ανάμεσα στη μαγεία και τα μηχανήματα έτσι ώστε να υπερασπιστείτε με επιτυχία την Γη σας,το σπίτι σας.