Best Browser Games

Παίξε τώρα τα καλύτερα Browser Games

Παιχνίδια Στρατηγικής

Τα καλύτερα και δωρεάν Παιχνίδια Στρατηγικής

Παιχνίδια Εγκατάστασης

Κατέβασε και παίξε δωρεάν επιλεγμένα client Games.

Social Games

Παίξε μαζί με τους φίλους σου ή κάνε καινούριους, μέσα από τα καλύτερα Social Games.

Παιχνίδια MMO

Δες όλα τα MMO Παιχνίδια

Fragoria

Πολεμήστε απέναντι σε τρομακτικά πλάσματα, αποδεχθείτε επικίνδυνες αποστολές, εξερευνήστε μια χώρα γεμάτη μυστήριο και μαγεία στο Δωρεάν Rpg Browser Game, Fragoria.


Το Fragoria είναι ένα δωρεάν browser game ρόλων, όπου σε έναν φανταστικό κόσμο περιφέρονται άγριοι μάγοι, στοιχειωμένα πλάσματα και γενναίοι ήρωες. Η αποστολή σας, να διώξετε τις δυνάμεις του κακού από τη Γη, μια για πάντα.

Αμέσως μετά την εγγραφή σας, επιλέξτε τον χαρακτήρα σας, δώστε του ένα όνομα και ξεκινήστε την περιπέτεια σας στον μυστικιστικό κόσμο της Fragoria.

Συναρπαστικές μονομαχίες PvP ( παίκτης εναντίον παίκτη) και μεγάλες μάχες σε περιμένουν.
Καθώς ολοκληρώνετε τις διάφορες αποστολές, ταυτόχρονα ξεκλειδώνετε νέες δεξιότητες και νέα στοιχεία σχετικά με τον κόσμο της Fragoria αναδύονται, προσφέροντας σας έτσι την δυνατότητα να ανακαλύψετε περισσότερα για τον μυστηριώδη κόσμο του παιχνιδιού.

Μέσα από τις αποστολές, συλλέγετε πολύτιμα αντικείμενα όπως πανοπλίες και όπλα, που θα σας φανούν κάτι παραπάνω από χρήσιμα, ειδικότερα σε μεγάλες και δύσκολες μάχες. Επίσης, έχετε την επιλογή να ταξιδέψετε σε διάφορα μέρη του κόσμου ως μέλος μιας συντεχνίας, αντιμετωπίζοντας ισχυρότερα τέρατα αλλά και αντίπαλες συντεχνίες.

Στο Browser game Fragoria, κάθε σας νίκη σημειώνεται ως επίτευγμα στο αρχείο σας και μπορείτε αν θέλετε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας, ή να καυχηθείτε στους εχθρούς σας.

Ολοκληρώστε αποστολές,εκπαιδεύστε ένα πιστό κατοικίδιο, βρείτε νέους τρόπους μετακίνησης,πολεμήστε με πραγματικούς παίκτες και, αν μη τι άλλο, διασκεδάστε το!



Wartune



Το Wartune είναι ένα κλασικό Rpg game με χαρακτηριστικά παιχνιδιού στρατηγικής.


Ξεκινώντας, επιλέγετε τον χαρακτήρα σας, όπου κάθε ένας διαθέτει μοναδικές δεξιότητες και ικανότητες. Την ώρα που ένας Ιππότης μάχεται με το σπαθί του σε μάχες σώμα με σώμα, ο τοξοβόλος κινείται γρήγορα, αθόρυβα και χτυπάει από απόσταση, ενώ ο μάγος με τα ισχυρά του ξόρκια δημιουργεί μια καταστροφική δύναμη που λίγοι μπορούν να αντέξουν.

Πάρτε μέρος σε μάχες απέναντι σε τρομακτικά τέρατα, ολοκληρώστε διάφορες αποστολές, μονομαχήστε σε αρένες, εξερευνήστε τον κόσμο και αποδεχθείτε τις προκλήσεις του σαν ανίκητος ήρωας.

Σιγά-σιγά, μπαίνει και το κομμάτι της στρατηγικής. Σύντομα, θα έχετε την δική σας πόλη την οποία θα κυβερνήσετε και θα προστατέψετε. Όπως συμβαίνει συνήθως στα παιχνίδια στρατηγικής, θα οικοδομήστε διάφορα κτήρια όπως σπίτια, αγορές, ορυχεία κτλ. Προμηθεύστε τη πόλη σας με πρώτες ύλες για δημιουργία προϊόντων, κρατήστε τα για εσάς ή πουλήστε τα για κέρδος.

Συναρπαστικό Browser Game, με καλαίσθητους χαρακτήρες,έξυπνα σενάρια, όμορφα οπτικά και ηχητικά εφέ. Σίγουρα αξίζει την προσοχή σας.