Top Eleven

Το μεγαλύτερο online παιχνίδι ποδοσφαίρου. Δημιουργήστε και διαχειριστείτε την δική σας ομάδα, παίξτε με εκατομμύρια παίκτες απ'όλο τον κόσμο!

Στο Top Eleven θα αναλάβετε χρέη μάνατζερ στην δική σας ομάδα και θα την οδηγήσετε στην δόξα. Προετοιμάστε την ομάδα σας για τα επίσημα παιχνίδια με φιλικούς αγώνες, μπείτε στη μάχη του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, ζήστε την εμπειρία του Champions League! 

Πραγματοποιήστε μεταγραφές ανάλογα με το μπάτζετ που διαθέτει η ομάδα σας, προπονήστε τους παίκτες σας, βελτιώστε τις ικανότητές τους, φτιάξτε το δικό σας γήπεδο και κάντε ότι χρειάζεται για να γίνετε ένας επαγγελματίας manager. 

Ζήστε την ένταση των live αγώνων, δώστε οδηγίες προς τους παίκτες σας ανάλογα με την έκβαση του αγώνα, αλλάξτε την τακτική σας, κάντε αλλαγές.

Παίξτε μέσα από τον browser σας, την συσκευή Anroid ή iOS. Καλέστε τους φίλους σας και παίξτε μαζί τους στο καλύτερο και δημοφιλέστερο manager ποδοσφαίρου. Οι μυημένοι στο football manager θα βρουν το Top Eleven άκρως συναρπαστικό!