Best Browser Games

Παίξε τώρα τα καλύτερα Browser Games

Παιχνίδια Στρατηγικής

Τα καλύτερα και δωρεάν Παιχνίδια Στρατηγικής

Παιχνίδια Εγκατάστασης

Κατέβασε και παίξε δωρεάν επιλεγμένα client Games.

Social Games

Παίξε μαζί με τους φίλους σου ή κάνε καινούριους, μέσα από τα καλύτερα Social Games.

Παιχνίδια MMO

Δες όλα τα MMO Παιχνίδια

League of Angels

Browser Game Φαντασίας | League of Angels

Το μέλλον της Γης, βρίσκεται στα χέρια σας


Η σφραγίδα της Ζωής έχει κλαπεί και οι Άγγελοι χάνουν τις δυνάμεις τους. Η μόνη ελπίδα τους πλέον είναι ο άνθρωπος. Μπορείς να τους βοηθήσεις να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους? Θα καταφέρεις να προστατεύεις τη Γη από τα υποχθόνια πλάσματα που έχουν στόχο να καταστρέψουν ότι ιερό υπάρχει σε αυτό το browser game φαντασίας?

Συγκεντρώστε τις κατάλληλες δυνάμεις αγγέλων, εξοπλίστε τους με ανθεκτικές πανοπλίες και ξεκινήστε μαζί για την μάχη. Στο δύσκολο και μακρινό ταξίδι σας θα συναντήσετε πολλές χαμένες ψυχές, θα σας ζητήσουν να ενταχθούν στην ομάδα σας με σκοπό να σας βοηθήσουν, πόσο σίγουροι είστε όμως ότι δεν θα υποκύψουν στους πειρασμούς του κακού? Εξετάστε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και πάρτε την σωστή απόφαση.

Το μυστικό σε αυτό το παιχνίδι φαντασίας, δεν είναι να φτιάξετε απλώς ένα στρατό από αγγέλους, αλλά να επιλέξετε και να εκπαιδεύσετε τους σωστούς αγγέλους που να μπορούν να σας παρέχουν πλήρη υποστήριξη.

Κάθε παίκτης μπορεί να έχει αρκετούς φύλακες αγγέλους οι οποίοι θα σας ακολουθούν σε κάθε σας βήμα και αν χρειαστεί θα επέμβουν, όχι μόνο με επιθέσεις απέναντι στον εχθρό, αλλά παρέχοντας επιπρόσθετες δυνάμεις σε διάφορα μέλη της ομάδας.

Το League of Angels, είναι ένα MMO που όμοιο του δεν έχετε ξαναδεί! Ο δρόμος της δόξας σε περιμένει!